Om O&J

Kvalitetsarbejde i mere end 100 år

O&J energy

O&J Energy A/S blev dannet efter et opkøb af Nordsø Elektronik A/S i 2011 og er en del af Olesen & Jensen A/S, der er grundlagt i 1919 og er Sydvestjyllands førende elinstallationsvirksomhed. Med en geografisk god placering i Esbjerg - Danmarks energimetropol, servicerer vi olie- & gasindustrien, vind industri, energi- og forsyningssektor, generelt industri og den maritime sektor, både på eget værksted eller hos kunden.

Vi arbejder med service, reparation og renovering indenfor olie- & gasindustrien, vind industri, energi- og forsyningssektor, generelt industri og den maritime sektor - herunder installationer indenfor fiskeri og skibsfart hvor vi blandt andet distribuerer og installerer kommunikations- og navigationsanlæg.

Vi beskæftiger os med alt indenfor el- og elektromekanik.

Kvalitet

Vi stræber efter at levere arbejde af høj kvalitet, der opfylder dine behov og forventninger. En vigtig del af vores tilgang er at investere i udviklingen af vores medarbejders kompetencer, så de er i stand til at udføre deres arbejde på bedst mulig vis og holde sig opdaterede om nye teknologier, processer og retningslinjer. Vi sætter en ære i at fuldføre en opgave med omhu og omfattende kontroller og tests for at sikre, at vores arbejde opfylder de krav, der er fastsat for det.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de materialer, vi anvender og de produkter vi tilbyder. Derfor udvælger vi vores samarbejdspartnere nøje og benytter pålidelige leverandører, der leverer materialer af høj kvalitet.

Vi går ind for en ærlig dialog og vægter sikkerhed i vores arbejde højt.

Vi værdsætter ærlig feedback fra dig som kunde eller samarbejdspartner, da det spiller en væsentlig rolle i forhold til at opretholde vores kvalitetsniveau og sikre tilfredshed. Eventuelle bekymringer og spørgsmål fra dig, tages seriøst, og vi arbejder hurtigt på at implementere nødvendige ændringer for at opretholde vores høje standarder.

Kvalitetsarbejde, der opfylder dine forventninger!

Certificeringer