Job & karriere

O&J som arbejdsplads

Vores værdier

En arbejdsplads hvor kompetence og åbenhed går hånd i hånd.

Hos Olesen & Jensen A/S er vi stolte af vores professionelle tilgang til arbejdet. Vi har en bred vifte af dygtige medarbejdere med kompetencer inden for forskellige områder. Vi er imødekommende overfor kolleger og her er altid plads til læring og udvikling. 

 

Som rådgivere er vores primære mål at dele vores viden og give gode råd til vores kunder. Vi har styr på vores fag og vores tekniske kompetencer er afgørende for vores arbejde. Vi er åbne over for andres synspunkter og ideer.  

 

Vi er uformelle, men altid respektfulde i vores kommunikation. Vi taler åbent og ærligt, og vi har forståelse for andres synspunkter og udgangspunkter.   Et strejf af humor er en del af vores DNA. Vi kan være selvironiske og tage en spøg, men vi går aldrig på kompromis med vores professionalisme overfor kunder og opgaveløsningen. 

 

Hos os vil du få en alsidig hverdag, hvor du vil blive udfordret og udvikler dig både fagligt og personligt. Du vil blive en del af et miljø, hvor der er højt til loftet, og hvor din mening og input bliver lyttet til og værdsat.

    

Vores medarbejdere vores vigtigste aktiv,
og derfor er det vigtigt for os at sørge for, at de trives og udvikler sig.

Vores værdisæt

Kvalitet

Vi stræber efter at levere arbejde af høj kvalitet, der opfylder vores kunders behov og forventninger. En vigtig del af vores tilgang er, at investere i udviklingen af vores medarbejderes kompetencer, så de er i stand til at udføre deres arbejde på bedst mulig vis og holde sig opdaterede om nye teknologier og processer. Vi sætter en ære i at fuldføre en opgave med omhu og omfattende kontroller og tests for at sikre, at vores installationer opfylder de krav, der er fastsat for dem.

Kvalitetsarbejde, der opfylder dine forventninger!

Professionalisme

Vores fornemmeste opgave at levere vores løsninger med høj professionalisme og integritet. Vi er bevidste om, at vores branche kan byde på mange uforudsete udfordringer, og derfor lægger vi stor vægt på planlægning og overholdelse af aftaler og deadlines. Vi bestræber os på at vores medarbejdere kommunikerer på en høflig og respektfuld måde og klart og tydeligt kan videreformidle viden og ekspertise inden for deres felt. Vores kunder skal føle sig trygge og informerede i hele processen, og vi gør vores bedste for at sikre, at vores kommunikation er gennemsigtig og forståelig.

Professionelle løsninger med integritet og pålidelighed!

Sikkerhed

Vi prioriterer sikkerheden højt og sætter altid vores medarbejderes og kundens tryghed i højsædet. Vi træffer derfor alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at arbejdet udføres sikkert og i overensstemmelse med alle lovkrav om lovlige elinstallationer. Vi prioriterer efteruddannelse og træning af vores medarbejdere. Vi sikrer, at de er fuldt bekendte med potentielle farer og risici forbundet med deres arbejde, samt hvordan de skal handle i farlige situationer. Vi sørger for, at vores ansatte har adgang til det nødvendige personlige beskyttelsesudstyr og at de er korrekt instrueret i dets anvendelse.

Vi tager ansvar for sikkerheden - ingen kompromiser!

Kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på at opbygge positive relationer til vores kunder, og vi stræber efter et tæt samarbejde baseret på tillid og gensidig forståelse. Vi sætter os ind i vores kunders specifikke behov og lytter nøje til deres ønsker og forventninger. Vi står altid til rådighed for yderligere rådgivning, support eller eventuelle spørgsmål, der måtte opstå, efter at en opgave er afsluttet. Vores kunder skal føle sig trygge og godt klædt på i brugen af vores installationer. De kan regne med os som pålidelige partnere også efter afslutningen af et projekt.

Vi bygger på tillid og samarbejde - din succes er vores mål!