Salg - tekniske artikler & reservedele

Elmotorer, gear & generatorer


Din pålidelige partner

O&J er din pålidelige partner inden for renovering af elmotorer, gear og generatorer. Vores ekspertteam specialiserer sig i at genoprette og forbedre ydeevnen af disse enheder, hvilket forlænger deres levetid, reducerer omkostninger og miljøpåvirkning. Uanset om det drejer sig om vedligeholdelse, reparation eller opgradering, kan du stole på O&J for optimal drift og pålidelighed.

Renoverede enheder / generatorer


Vi har et omfattende udvalg af reservedele og komponenter og vores sortiment inkluderer alt fra originale reservedele til kileremme, remskiver, lejer, tætninger og meget mere. Uanset hvilke behov du måtte have, er vi din pålidelige kilde til at sikre, at dine maskiner og udstyr fungerer problemfrit.

ATEX-elmotorer


Når der arbejdes i farlige områder, er der ofte krav om eksplosionssikre motorer. 

O&J Energy har mange års erfaring med salg, service og vedligehold af EX- og ATEX- certificerede motorer.

Vores dybdegående tekniske viden inden for disse motorer sikrer, at vi kan levere pålidelige og sikre løsninger i overensstemmelse med de strenge krav og standarder inden for EX- og ATEX-området.

Vi er stolte af vores omfattende netværk af samarbejdspartnere, der styrker vores evne til at levere kvalitet og innovation. Blandt dem kan vi nævne

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Mogens Lund_Serviceleder Energy
Mogens Lund
Serviceleder
Johannes Otto Hendriksen_Indkøb Energy
Johannes Otto Hendriksen
Salgs- og indkøbsansvarlig