O&J gruppen

En del af noget større

Olesen & Jensen A/S

O&J Comfort A/S

Borris El A/S

Lundkvist A/S

O&J gruppen

I O&J Gruppen beskæftiger vi mere end 170 medarbejdere hvorigennem vi yderligere har kompetencer inden for entreprisestyring, industri- og automation, brand og sikring, CTS, kommunikation, energioptimering, elektromekanik, elektromekanisk værksted og marineelektronik.

O&J Energy A/S er en del af Elfirmaet Olesen & Jensen A/S, som er et veletableret firma med mere end 100 års erfaring, der udgør et solidt fundament for et langvarigt samarbejde. I dag ejes og ledes virksomheden af 4. generation, hvilket sikrer korte og effektive forretningsgange samt et personligt og nærværende ledelsesengagement.

Vores kerneforretning er elinstallation hvor vi dækker geografisk bredt i Vestjylland med afdelinger i Esbjerg, Fanø og Borris og dækker ligeledes Varde via vores ejerskab af Lundkvist A/S.

Med O&J Energy og en stab af elektroingeniører og elektromekanikere og et omfattende elektromekanisk værksted med avanceret teknisk udstyr kan vi servicere virksomheder i energisektoren.

Vi er opmærksomme på de høje kvalitetskrav, der stilles til moderne elektromekanisk værksted i dag. Derfor sørger vi for løbende videreuddannelse af vores elektromekanikere, elektrikere og teknikere. Dette sikrer, at vi altid har en serviceminded og teknisk kompetent stab af fagfolk, der kan håndtere en bred vifte af opgaver og løsninger på en ansvarlig måde.