Job & karriere

Læreplads & praktik

Bliv elektromekaniker

Hvis du vil søge en læreplads hos os, ser vi gerne at du

Har interesse og passion for faget og fortæller mere om hvad du gerne vil lære om elektromekanikerfaget – hvilke områder finder du spændende.

Fortæl os gerne om du har nogen tidligere erfaring med faget, eller hvor din interesse stammer fra.

Vi vil også gerne høre mere om din uddannelsesmæssige baggrund – måske har du nogle relevante kurser eller skoleforløb der kan være relevante.

Hvis du har noget praktiske erfaringer med arbejdet som elektromekaniker, så fremhæv det gerne – Måske har du været i brobygning via folkeskolen eller taget et introforløb på erhvervsskole. Du kan også som voksenlærling have opkvalificeret dig via relevante kurser eller bare være særlig god til fejlfinding eller arbejde med elektrisk udstyr.

Vi vil også gerne høre mere om dig som person, så vi ved om vi kan matche hinanden.

Vi ser gerne at vores lærlinge er pålidelige, udviser ansvar og har en god evne til at samarbejde og have en positiv indstilling overfor opgaverne.

Vi lægger stor vægt på at vores lærlinge selv “får lov” – og derfor ønsker vi gerne at I er ansvarsbevidste og “vil selv”. Det er samtidig vigtigt at kende egne styrker og begrænsninger.

Vi lægger vægt på at vores lærlinge er nysgerrige og fleksible i forhold til arbejdsopgaver.

Play Video

Opdag verdenen som elektromekanikerlærling hos O&J Energy!

Se med, når en af vores lærlinge deler sine erfaringer med at være i gang med en erhvervsuddannelse som elektromekaniker. Måske du bliver inspireret, til at starte din egen karriere inden for energibranchen.

Fremtidens elektromekanikere - Søger du en læreplads?

Send os en ansøgning på mail eller
kig forbi til en snak på værkstedet

07.00 - 14.00
Ørnevej 1, 6705 Esbjerg.

Mogens Lund_Serviceleder Energy
Mogens Lund
Serviceleder

Se vores aktuelle ledige lærepladser :

Praktik i folkeskolen (Brobygning)

Brobygning i folkeskolen som elektromekaniker kan give dig et godt indblik i, hvad det vil sige at arbejde som elektriker, og hjælpe dig med at træffe en beslutning om, hvorvidt dette er noget, du vil forfølge som en fremtidig karrierevej.

Hvis du er interesseret i at deltage i brobygning i folkeskolen som elektromekaniker, kan du tale med din skolevejleder/klasselærer om mulighederne. Vi tager gerne imod skoleelever med et ønske om at få et indblik i elektromekanikerfaget.

Vi tager typisk skoleelever i brobygning i 1-2 uger ad gangen.

At vise interesse i et brobygningsforløb ved os, er en god måde at lære os at kende på og kan åbne døre for en fremtidig læreplads.

I et brobygningsforløb vil du typisk få: 

En introduktion til faget og lære om hvad det vil sige at arbejde som elektromekaniker og hvilke opgaver man udfører. Du vil også lære om hvilke færdigheder du har brug for som elektromekaniker.

Vi giver dig et indblik i O&J Energy som arbejdsplads og hvordan vi arbejder og kommer tæt på de ansatte – særligt den gruppe af elektromekanikere du bliver tilknyttet.  

Du får muligheden for at udføre praktisk arbejde under tilsyn af en erfaren mekaniker – det kunne være at fejlsøge på elektriske installationer og undervejs vil du lære nogle grundlæggende teoretiske principper indenfor faget og blive klogere på de sikkerhedsforanstaltninger der er nødvendige for arbejdet.