Om os

Kvalitet

Kvalitet til tiden - fra start til slut

Vi stræber efter at levere arbejde af høj kvalitet, der opfylder dine behov og forventninger. En vigtig del af vores tilgang er at investere i udviklingen af vores medarbejders kompetencer, så de er i stand til at udføre deres arbejde på bedst mulig vis og holde sig opdaterede om nye teknologier, processer og retningslinjer. Vi sætter en ære i at fuldføre en opgave med omhu og omfattende kontroller og tests for at sikre, at vores installationer opfylder de krav, der er fastsat for dem.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de materialer, vi anvender i vores installationer og de produkter vi tilbyder. Derfor udvælger vi vores samarbejdspartnere nøje og benytter pålidelige leverandører, der leverer materialer af høj kvalitet.

Vi går ind for en ærlig dialog og vægter sikkerhed i vores installationer højt.

Vi værdsætter ærlig feedback fra dig som kunde eller samarbejdspartner, da det spiller en væsentlig rolle i forhold til at opretholde vores kvalitetsniveau og sikre tilfredshed. Eventuelle bekymringer og spørgsmål fra dig, tages seriøst, og vi arbejder hurtigt på at implementere nødvendige ændringer for at opretholde vores høje standarder.

Medlem af TEKNIQ Kvalitet

Forpligtet til Kvalitet

VE-godkendelsesordningen

Energianlæg med høj kvalitet

Medlem af TEKNIQ kvalitet: Forpligtet til kvalitet

Vi er stolte over at være medlem af TEKNIQ Kvalitet, en anerkendt organisation inden for teknisk branchen, der er dedikeret til at fremme og opretholde høj kvalitet, professionalisme og innovation. Som medlem af TEKNIQ Kvalitet går vi et skridt videre i vores forpligtelse til at levere kvalitetsprodukter og løsninger til vores kunder.

Vores medlemskab af TEKNIQ Kvalitet afspejler vores dedikation til at skabe en god kundeoplevelse. Vi drager fordel af TEKNIQ Kvalitets ekspertise og ressourcer for at holde os opdaterede med de seneste udviklinger inden for kvalitetsstyring og teknisk innovation.

Medlem af TEKNIQ arbejdsgiverne: Sikkerhed og tryghed

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en anerkendt medlemsorganisation. TEKNIQ Arbejdsgiverne repræsenterer cirka 4.100 medlemsvirksomheder inden for el, vvs og metal. 

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne er vi omfattet TEKNIQs Garantiordning der giver vores kunder en sikker og tryg oplevelse, hvis der opstår uventede problemer eller komplikationer med vores arbejde.

Certificeringer