Reparation & service

Elektromekaniske reparationer

Vi har en unik ekspertise inden for reparation

I mere end 40 år har vi arbejdet tæt sammen med Nordsøens operatører og opbygget en unik ekspertise inden for reparation og service af generatorer, elmotorer og pumper. Vi er specialister i Ex-motorer, -generatorer og -pumper i overensstemmelse med ATEX-direktivet. Vores samarbejde med branchen og producenter har resulteret i certifikater, der giver os eksklusiv adgang til at reparere motorer, generatorer og pumper fra førende leverandører.

Vi har været en del af vindmølleindustrien siden 1980'erne og samarbejder tæt med producenter, serviceselskaber, mølleejere og forsikringsselskaber vedrørende generatorreparation og vedligeholdelse. Ud over vores elektromekaniske værksted, har vi et alsidigt maskinværksted, der tilbyder en bred vifte af tjenester, inklusive maskinarbejder, termisk pålægning af aksler og afbalancering af roterende komponenter.

Værkstedsfaciliteter

Værkstedsfaciliteter

Klassegodkendt testanlæg 

Elmotorer AC/DC

O&J Energy er din erfarne partner inden for AC/DC-motorservice og -reparation. Vores topmoderne faciliteter, højteknologiske måleinstrumenter, inklusive krankapaciteter, gør os i stand til at håndtere store emner fra olie- & gasindustrien, vind industri, energi- og forsyningssektor, generelt industri og den maritime sektor. Når de forlader værkstedet efter processer som, fejlfinding, service, reparation, renovering, omvikling, test & klasning, tilstandsbaseret vedligehold, lejeskift, rensning, lakering og ovntørring, er de klar til mange års problemfri drift.

Generatorer

O&J Energy leverer komplette løsninger til generatorreparation og -styring inden for olie- & gasindustrien, vind industri, energi- og forsyningssektor, generelt industri og den maritime sektor.  Vi tilbyder fejlfinding, service, reparation, renovering, omvikling, test & klasning på vores avancerede værksted eller på stedet efter behov. Herefter er generatorerne klar til langvarig drift, og en full load-test op til 630 kW sikrer deres ydeevne og dokumentation.

Ventilatorer / blæsere

Lad os hjælpe med at genoprette luftstrømmen og effektiviteten i dine systemer. Har du problemer med defekte ventilatorer eller blæsere? Hos O&J Energy tilbyder vi pålidelig service, reparation og renovering af ventilatorer og blæsere, uanset omfanget af problemet. Vores erfarne teknikere står klar til at få dine ventilatorer og blæsere op at køre igen og sikre, at de fungerer optimalt.

Vi råder over et 1.400 kvadratmeter stort elektromekaniske værksted med teststande til afprøvning af motorer, generatorer og pumper.

Gear

O&J Energy tilbyder service og reparationer på alle typer og mærker af gear.

Herunder bl.a. udskiftning af nødvendige reservedele, lejeanalyser og vibrationskontrol.

Pumper & styringer 


Vi udfører pumpeservice, reparation og renovering på stort set alle typer og fabrikanter af pumper og styringer. Vores teknikere er uddannet i pumpeservice, pumpeeftersyn og pumpereparationer.
Vi kan teste pumper op til 415 kW på vores testfaciliteter.

Vi er Grundfos Service Partner og ATEX-værksted samt godkendt Hidrostal ATEX-værksted og godkendt ATEX-værksted for Pumpegruppen.

O&J Energy tilbyder service, reparation og renovering af

EX-/ ATEX CERTIFICERING

Vores Ex-/ATEX-certificering er din garanti for, at dit udstyr, herunder motorer, overholder sikkerhedsstandarderne og er godkendt til brug i potentielt eksplosionsfarlige omgivelser. 

Det er relevant for en bred vifte af industrier så som offshore og onshore i olie- og gasindustrien, træindustrien, biogasindustrien og medicinalindustrien. 

Ex-/ATEX-certificeringen betyder, at vi kan servicere, reparere og renovere udstyr, der ellers kun kan serviceres på producentens egen fabrik.

​​Det er meget vigtigt for vores kunder, at eventuelle reparationer kan laves hurtigt, lokalt og efter forskrifterne. 

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Mogens Lund_Serviceleder Energy
Mogens Lund
Serviceleder
Peter K. Christensen_Værkfører Energy
Peter K. Christensen
Værkfører
Thomas Carstens Sørensen_ Serviceleder Energy_800
Thomas Carstens Sørensen
Værkfører