Løsninger

Reparation og service


Din one-stop servicepartner


Siden 2011 har O&J Energy leveret innovative serviceløsninger ved at forene den store know-how fra Nordsø Elektronik (etb. 1987) og Olesen og Jensen (etb. 1919). Vi er pionerer indenfor serviceløsninger til industrien og energisektoren og vores ekspertise omfatter professionel og sikker service indenfor olie- & gasindustrien, vind industri, energi- og forsyningssektor, generelt industri og den maritime sektor. Vores engagerede team er kendt for deres synlighed, alsidighed og styrke i projekter, der imødekommer vores kunders voksende krav til kvalitet og dokumentation.

Vores elektroteknikere og elektromekanikere er udstyret med moderne teknologi og servicevogne, hvilket er afgørende inden for vores kunder. Vi har en solid baggrund og leverer reparation, service, vedligehold og salg af bl.a. elektromotorer, generatorer, transformerer, pumper og dynamoer, både onshore og offshore. Vores mål er at være din pålidelige partner i mødet med fremtidens skærpede krav.

Et af specialerne er Ex-motorer og -pumper, der lever op til ATEX-direktivet. Det tætte samspil med branchen og producenter har gennem årene ført til en række certifikater, der giver os eksklusiv adgang til at reparere motorer, generatorer og pumper fra førende leverandører.

I mange tilfælde kan det bedre betale sig at få foretaget en renovering eller reparation, frem for at investere i nyt udstyr.

Brug for hjælp?

Vores eksperter inden for området

Mogens Lund_Serviceleder Energy
Mogens Lund
Serviceleder
Peter K. Christensen_Værkfører Energy
Peter K. Christensen
Værkfører
Thomas Carstens Sørensen_ Serviceleder Energy_800
Thomas Carstens Sørensen
Værkfører